Universitat de València

La lluentor d'una il·lusió

Publicat el: 22/04/2016 13:01

Sinopsi del capítol: Una estudiant de Biologia de la Universidad del Quindío, vol fer un projecte en el qual, basada en la informació de les espècies classificades i organitzades en l'Expedició Botànica, desafortunadament, es troba amb una altra realitat, moltes de l'espècies que volia trobar ja no existixen.

“Espejo Retrovisor” és una sèrie de gènere documental produïda en 2010 amb motiu del bicentenari de la independència de Colòmbia. És una mirada prospectiva que analitza aspectes quotidians de la vida dels colombians que provenen o s'han desenvolupant a través d'aquests 200 anys de la nació per a donar dimensió al futur d’aquesta societat. Va ser produïda per 18 universitats colombianes per al Canal ZOOM. Les seues lents recorren el territori nacional de nord a sud i aborda fenòmens socials, culturals, polítics, econòmics, educatius i científics, que han donat forma al llarg de la seua història als trets d'identitat actuals de Colòmbia.

(Obra audiovisual de caràcter educatiu i cultural difosa sota el marc del conveni signat entre la Universitat de València i el Canal universitari ZOOM de Colòmbia el 20 de setembre del 2015 per a l'intercanvi d'obres amb fins de difusió cultural).

Veure vídeo